Hivatkozások
Kapcsolat
 

Hírek

Ajánlatkérés

Online ajánlatkérés

Kapcsolat

Telefon/fax:

(06-1) 789-60-70,
(06-1) 789-60-80,
Mobil:
06-70-931-70-70
Fax:
(06-1) 270-0720

Levelezési cím:
1138 Budapest,
Dagály utca 12.

Iroda:
1078 Budapest, Nefelejcs u. 51.

E-mail:
trendsys@trendsys.hu

ISO 9001, Munkavédelem

Minőségpolitikánk

A TrendSys Vezetési és Rendszerfejlesztési Tanácsadó Iroda a sikeres működés érdekében arra törekszik, hogy szolgáltatásaival elérje a partnereinek teljes megelégedését. Elsőrendűnek tartjuk a vevői elvárások teljes körű teljesítését.

Legfőbb céljaink:

  • Szolgáltatásaink minősége folyamatosan feleljen meg a vevőink által meghatározott és elvárt igényeknek, valamint a vonatkozó jogszabályoknak, rendeleteknek;
  • Vevőinkkel a hosszú távú kapcsolatokra törekszünk;
  • Munkatársaink elégedettségét megfelelő munkakörnyezettel, mindig korszerű infrastruktúrális eszközök biztosításával, versenyképes anyagi juttatásokkal és képzési lehetőségekkel növeljük;
  • Szolgáltatásaink minőségével és munkatársaink felkészültségével a tanácsadói piacon törekszünk a jó hírnévre;

Szolgáltatásaink fejlesztése során messzemenően figyelembe vesszük a versenyképességet és a hatékonyságot. A minőségügyi rendszer állandó fejlesztése a vezetőség minden tagjának feladata és felelőssége.
A vezetőink minőség iránti elkötelezettségét példamutatásuk és a minőségjavításban vállalt tudatos szerepük hitelesíti.
A minőségszemlélet és a minőségkultúra színvonalát az emberi alkotóképesség kibontakoztatásával és a munkatársi kapcsolatok javításával folyamatosan növeljük.

A TrendSys minden munkatársa ismeri a cég minőségpolitikáját és az MSZ EN ISO 9001:2009 Minőségirányítási rendszer szellemében végzi munkáját.

Vissza az előző oldalra

Főoldal | Kapcsolat | Munkavédelem